GET READY FOR LANDING

UPOZNAJTE INTERGALACTIC DINER

O nama

SPACE, FINAL FRONTIER

START

Naša priča počinje 2012. godine kada smo u glavni grad nebeskog naroda prizemljili prvi Intergalactic Diner. Kao što smo i očekivali, Beograd je bio oduševljen našim konceptom i kvalitetom pa smo, kako su kapaciteti postajali popunjeni, nastavili da otvaramo restorane u raznim krajevima Beograda i namestili smo kurs za dalje širenje po regionu, planeti i drugim svetovima.

o nama 2

Naša misija

Od prvog sletanja imamo samo jedan cilj, da ostanemo u temporalnoj zoni, mestu gde su prošlost, sadašnjost i budućnost spojeni. U tome uspevamo iz nekoliko razloga. Prvi je zato što poseban akcenat stavljamo na kvalitet svega što izlazi iz naše kuhinje.

Drugi razlog je što naš stil vuče korene iz feel good kulture 60-tih godina prošlog veka. Intergalactic Diner restorani vas vraćaju u vreme kada se čovek prvi put odlepio od zemlje i odleteo u svemir. Period velikih promena u svetu i vreme iz koga su pogled na budućnost i svemir imali toliko toga zajedničkog.

Uz sve to, jedan do naših glavnih sastojaka za uspeh jeste poruka o izvesnoj budućnosti među zvezdama. Za ovu kombinaciju gotivne muzike, retro atmosfere i jedinstvene priče nagrađeni smo velikim poverenjem svih vas.

Ova kombinacija gotivne muzike, retro atmosfere i jedinstvene priče donela nam je veliko poverenje svih vas. Kao rezultat međusobnog poštovanja, jedan po jedan, na atraktivnim lokacijama sletali su novi restorani. Intergalactic Diner za sada se može pohvaliti sa 4 restorana u kojima vam omogućavamo da istražite sve tajne svemirski dobre klope.

Naš jelovnik

ALL JUKEBOX MONEY GOES TO CHARITY

Naš Jukebox

Jukebox

You spin me right round, baby

PLANET EARTH HITS

Poseban dodatak svim naših restoranima je Jukebox na svakom stolu. To znači da vas niko i ništa ne može sprečiti da baš vi budete zaslužni što je cela ekipa za stolom oduševljena muzikom. Osim što ćete biti heroj dobrog zezanja, učinićete i humano delo jer sav novac sakuplljen za naručivanje pesam odlazi u dobrotvorne svrhe lokalnim organizacijama kojima je potreban.