Sletite do nas

Kontakt & Lokacije

Kontakt

HOP ON BOARD

Uskačite

Znamo da Intergalactic Diner svakim danom ima sve više fanova, zato se trudimo da vam se približimo što više. Jedna po jedan, naši restorani sleću tamo gde su vam najpotrebniji. Za sada nas možete pronaći na 4 atraktivne lokacije u Beogradu. Bez obzira na to za koji Intergalactic Diner se odlučite, tamo vas očekuje naša svemirska posada koju čini pažljivo odabrano osoblje. Uz brzu uslugu, pripremite se i za dozu zdravog humora koja će upotpuniti dobru zabavu i autentičnu atmosferu.

 

 

 

Vračar

Internacionalnih
brigada 22

T: 011 243 4444
M: 069 IDINER 1
E: info@intergalacticdiner.com
Facebook

Kako do nas

Novi Beograd

Bulevar Nikole Tesle 3 (HOTEL JUGOSLAVIJA)

T: 011 405 8686
M: 069 IDINER 2
E: info@intergalacticdiner.com
Facebook

Kako do nas

Banovo Brdo

Žarka Vukovića
Pucara 1a

T: 011 355 1115
M: 069 IDINER 3
E: info@intergalacticdiner.com
Facebook

Kako do nas

 

 

Stari Grad

Obilićev venac 3

T: 011 430 0600
M: 069 IDINER 4
E: info@intergalacticdiner.com
Facebook

Kako do nas

 

Space Command

Internacionalnih Brigada 20

E: info@starcat.rs

 

Zapratite nas

Instagram
Twitter

Javite nam vaše utiske

Intergalactic Diner želi da čuje vaše mišljenje. Podelite sa nama sve sugestije, pohvale ili eventualne primedve. Tu smo da čujemo svaki vaš utisak o našim restoranima, ponudi ili osoblju. Naš cilj je da ostanemo svemirski prepoznatljivi i zadržimo jedinstveni stil u celom univerzumu, a za tako nešto potrebno nam je vaše mišljenje.

plusminus@intergalacticdiner.com

YOUR NEXT JOB

RAD U SVEMIRSKOM OKRUŽENJU

Karijera

Pridružite se svemirskom timu

Mi pružamo šansu mladim i ambicioznim ljudima koji dele naše vrednosti. Upravo zato, naši restorani su idealno mesto za one koji žele da napreduju, da se lansiraju u svemir i otkriju njegov beskraj.
Građenje karijere u našem timu je mnogo više od običnog posla. Ovde ćete postati svoja unapredjena verzija, usavršićete svoje veštine i promenti život na bolje. Ono što je najvažnije, naši restorani neće biti samo vaše radno mesto, već prostorije u kojima ćete uživati i dolaziti sa osmehom. U našim restoranima steći ćete neophodno iskustvo za dalji napredak, dobre prijatelje za ceo život i mnogo nezaboravnih trenutaka kojih ćete se rado sećati čitavog života.

Prijava za posao